Szolgáltatások
Céginformáció Szolgáltatások Ügyfélszolgálat Személyes adatközpont Akciók Elérhetőség Hírek


Szélessávú Internet szolgáltatások
Folyamatos fejleszéseink eredményeként nagy sávszélességű hálózatot hoztunk létre (10 Mbit/s - 100 Mbit/s), melynek használatával korlátlan, forgalmi és telefondíj mentes szolgáltatást biztosítunk magán- és üzleti ügyfeleink részére.
további információk, árjegyzék

Bérelt vonali Internet szolgáltatások
A bérelt vonali szolgáltatás az ügyfeleink által meghatározott végpontok között olyan folyamatos és közvetlen kommunikációs összeköttetést biztosít, mely a gyors és biztonságos adat-, hang- és képátvitel mellett a telephelyek helyi hálózatainak összekapcsolására és az Internethez való csatlakozásra is lehetőséget ad.
további információk

Webdesign szolgáltatások
Webdesign szolgáltatásaink célja, hogy kiemelkedően magas színvonalú, egyedi megoldások felhasználásával és általános tendenciák ötvözésével, olyan website kompozíciókat készítsünk ügyfeleink részére, ami a cég arculatát tükrözi és kiemelkedik az internetes honlapok tengeréből. Erre garancia sokéves tapasztalatunk, elégedett ügyfeleink, valamint a tehetséges designerekből és programozókból álló dinamikus csapatunk!
további információk, referenciák

Webhosting szolgáltatások
Ahoz, hogy weboldalaink magas színvonalon jelenhessenek meg a világhálón, biztosítani kell webszervere folyamatos működését és hálózati kapcsolatát. Professzionális webhosting szolgáltatási csomagjaink minden igényt kielégítenek.
további információk, árjegyzék

Programfejlesztés, adatbáziskezelés
Internet és Intranet alapú megoldások, valamint egyedi üzleti ill. kommunikációs igényeknek megfelelő fejlesztések a közigazgatás, a termelés és a szolgáltatás területén.

Médiaügynökségi tevékenység
Internetes médiakampányok tervezése, médiatervek készítése

Online és offline arculattervezések
Internet, multimédia és nyomdai termékek arculatának megtervezése, cégarculat-tervezés. Reklám- és kampányötletek.

Multimédia-fejlesztés
Prezentációs CD-k, multimédia-kiadványok, képernyővédők, prezentációk , stb. fejlesztése, kivitelezése.

Copyright @ iNET Shift Internet 1996 - 2008